Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Atentát na Roberta Fica – co mainstream zřejmě (raději) přehlédnul

O čem se v českém a slovenském tisku doposud nijak nediskutovalo: Robert Fico ‚se provinil‘ nejen tím, že odmítal další zásilky zbraní na Ukrajinu a prosazoval mírová jednání. Odmítal totiž i nově plánovanou pandemickou dohodu WHO.

Kromě toho ustavil speciální vládní komisi, která měla vyšetřovat veškeré finanční transakce a omezení během ‚pandemie‘. Je dost pravděpodobné, že by to podnítilo i mezinárodní diskusi nejenom o smyslu, ale hlavně o kvalitě očkování proti koroně. Fico prohlásil jasně, že slovenská vláda novou WHO-dohodu nepodepíše. V důsledku svého aktuálního zdravotního stavu po atentátu se ale bohužel k tomuto tématu, nebo k čemukoliv jinému, zřejmě dost dlouho nebude moc vyjadřovat – za předpokladu, že to vůbec přežije.

  • atentat-na-roberta-fica-co-mainstream-zrejme-radeji-prehlednul

Robert Fico kritizoval pandemická opatření od začátku koronavirové ‚krize‘. Na jedné z demonstrací proti koronové politice v roce 2021 byl dokonce zatčen. Pouhý měsíc po nástupu do funkce předsedy vlády přednesl v listopadu 2023 projev, ve kterém ostře kritizoval nejen pochybnou slovenskou koronovou politiku, ale celou WHO-Světovou zdravotnickou organizaci. Přitom vyhlásil boj proti dalšímu rozšiřování pravomocí této globální instituce, která zcela otevřeně a tvrdě prosazuje jenom komerční zájmy farmaceutických firem.

„Premiér Robert Fico sa zúčastnil konferencie o vyšetrovaní pandémie koronavírusu. Týkala sa právnych otázok a uskutočnila sa v nedeľu v priestoroch ministerstva kultúry. Zborník záverov vypracujeme v priebehu niekolko týždňov a poskytneme odbornej aj laickej verejnosti,“  – facebook ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej a vládneho splnomocnenca Petra Kotlára 26.3.24.

„Pokud měl někdo jiný názor na očkování proti covidu-19, byl považován za nebezpečí pro společnost. Média zcela otevřeně napsala, cituji, ‚že každý neočkovaný člověk by měl kvičet jako prase bolestí‘. Kromě toho by se mělo použít násilí, pokud někdo jehlu odmítá…Jedna studie za druhou potvrzují skandální důsledky masivního očkovaní nevyzkoušenými experimentálními vakcínami,“ řekl Robert Fico v Bratislavě (Echo.cz, 19.11.23). Oficiální pandemickou politiku EU považoval ze ‚nesmysl, který mohl být vymyšlen pouze chamtivými farmaceutickými společnostmi, které se tak chtěly pojistit proti možnému odporu některých vlád vůči povinnému očkování.‘

V březnu loňského roku společnost Pfizer a Evropská komise upravily smlouvu, podle které musí EU od společnosti Pfizer nadále nakupovat miliony dávek covid-vakcíny, a to až do roku 2026, jak bylo plánováno a dohodnuto. Podle zprávy agentury Reuters  nabídl Pfizer ‚velkoryse‘ snížení počtu dodaných dávek pouze o 40 procent. Výrobci vakcín je úplně jedno, jestli jeho produkty někdo chce, potřebuje nebo nepotřebuje, a co horší –  jak velkou škodu tím páchá. Podle nových podmínek tedy Pfizer vyžaduje zcela bez zábran , aby členské státy EU platily i za vakcíny, které se nevyrobí (ještě jednou děkujeme, paní Von der Leyen).

Naposledy oznámil Robert Fico protest vůči této smlouvě ve svém  projevu ve slovenském parlamentu 25.4.2024. I přitom si dovolil hodně: řekl, že nevidí důvod, proč by měl platit za něco, co se nevyrobí.

Zdroj: https://dfens-cz.com/atentat-na-roberta-fica-co-mainstream-zrejme-radeji-prehlednul/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 Kluk 2024-05-20 16:33
Uvidíme co se z toho nakonec vyklube. Jasné je, že svět se začne rapidně měnit.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře