Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Z Russkoj Vesny (28.6.2024):

Debata, která změnila vše: demokraté jsou zděšeni Bidenovou bezmocí a nemohoucností (video)

28.06.2024 - 8:30

Debata mezi americkými prezidentskými kandidáty, která se konala dnes v noci (podle moskevského času) v USA, se pro Joe Bidena a demokraty stala nejenom neúspěchem, ale ohlušujícím neúspěchem, a to ve fázi, kdy již hlavního kandidáta není možné vyměnit.

  • z-russkoj-vesny-28-6-2024
Dokonce i hlavní mediální podporovatel Demokratické strany USA — CNN s odvoláním na své zdroje ve straně uvádí, že stranická špička propadla panice z toho, jak nevýhodně vyhlíží Joe Biden na Trumpově pozadí.

Hlavní národní korespondent CNN, John King, o výsledku nočního duelu: "byla to debata, která změnila pravidla hry, a to v tom smyslu, že právě teď, když o tom hovoříme, v Demokratické straně vládne hluboká, obrovská, velmi agresivní panika."

Mediaite, "progresivní" a "levicové" zpravodajství, vyzývá Joea Bidena, aby "z voleb odstoupil".

"Dlouho jsem nesouhlasil s výzvami, aby Joe Biden odstoupil. Končím, už nehraju. Jeho vystoupení ve čtvrteční debatě prokázalo, že si nezaslouží být prezidentem, natož aby dokončil obtížnou kampaň.

Během prvních 15 minut debaty na CNN bylo zcela jasné, že Biden tento úkol nesplnil. 81letý reprezentant přišel o vedení již ve 14.minutě duelu. Demokratičtí úředníci a progresivní odborníci vyhlásili poplach ohledně budoucnosti Spojených států, pokud Trump vyhraje v roce 2024 tento závod, v sázce se ocitne samotná demokracie…

Nyní měl národ možnost zahlédnout, jak Biden za poslední tři a půl roku zestárl," uvádí článek.

Průzkumy, provedené bezprostředně po skončení debaty, ukázaly, že Trump by vyhrál prezidentské volby s výsledkem 65%, na Bidenově straně jsou sympatie jen 23% voličů.

V západním mainstreamovém tisku rovněž panuje sklíčenost:

Axios:"Bidenovy chyby dominují debatě s Trumpem."

Bývalý komentátor CNN, Chris Silizza: "Tato debata se pro Bidena stala úplnou a konečnou katastrofou. Vypadal staře. Jeho odpovědi se neustále vytrácely. Bylo těžké ho pochopit."

Reportér Axios Alex Thompson: "Bidenův tým nemá rád zmínky ohledně  Bidenova věku, nyní jich řádově přibude."

Politico cituje bývalou ředitelku pro styk s veřejností Bílého domu - Kate Bedingfieldovou: "byl to opravdu frustrující výkon Joe Bidena. Jeho největším problémem bylo dokázat americkému lidu, že má energii a výdrž — neudělal to."

Politico:"Biden klopýtal a mumlal již hned na začátku debaty."

Časopis poznamenává, že současný americký prezident zahájil debatu chraplavým hlasem a nesouvislými odpověďmi, což znovu vyvolalo obavy demokratů, vztahující se k jeho věku. Jeho odpovědím bylo obtížné porozumět..

Agentura Reuters, s odvoláním na Experty: Trumpovy výroky během debaty byly často nepřesné a Biden vypadal roztržitě.

Agentura cituje reakci jednoho z televizních diváků:  "Je obtížné zaujmout k některému z nich pozitivní stanovisko - mnoho pokusů vyhnout se odpovědi na otázku, mnoho pokusů přenést vinu na toho druhého."

New York Times: Trump učinil divoká a lživá prohlášení a také využil Bidenovy nerozhodnosti.

Materiál rovněž píše, že Bidenův projev byl "opravdu špatný", ale to by nemělo být velkým překvapením pro ty, kteří sledovali 81letého prezidenta USA po celou dobu jeho funkčního období.

Zvláště žalostný byl úřadující americký prezident, když na scénu vstoupila jeho manželka Jill, aby mu pomohla sejít schody vedoucí z pódia.
 
 
(Poznámka CFP: Znalci předpokládají, že ať už listopadové prezidentské volby v USA dopadnou jakkoliv, ani jedna ze stran se s jejich výsledkem nesmíří a následně v USA vypukne občanská válka. Jak se zdá, tento prezidentský duel dává USA přeci jen nějakou šanci se takovému vývoji vyhnout, neboť po tomto duelu to spíše vypadá, že v USA propukne občanská fraška. Dokážete si představit někoho, kdo by šel za Joea položit svůj život...?)
 
-------------------------------------------------------
 
MMF obvinil USA z podkopávání multilaterálního obchodního systému

27.06.2024 - 23:30

Americká cla na dovážené zboží a netarifní bariéry narušují obchodní a investiční toky a ohrožují multilaterální obchodní systém, uvedl Mezinárodní měnový fond (MMF).

"Cla, netarifní bariéry... nejsou správná řešení, protože narušují obchodní a investiční toky a riskují kluzkou cestu, která podkopává multilaterální obchodní systém," stojí v dokumentu.

Zároveň je zde uvedeno, že USA svými kroky fragmentují globální dodavatelské řetězce a podněcují odvetné akce ze strany obchodních partnerů.

(komentář CFP: Tak když už i na této úrovni začíná americkému Deep State hořet koudel pod zadnicí, tak to jsou na tom opravdu zle!)

https://rusvesna.su/news/1719518081

--------------------------------------------------------------------------

Americká tajná služba NABU zatkla Zelenského spolupracovníka a bývalého náměstka jeho administrativy (foto)

27.06.2024 - 21:30

Již dříve psala americká a ukrajinská média o tom, že Washington a Kyjev mají konflikt kvůli rozsáhlé korupci a rozkrádání západních peněz.

Kirill Tymošenko dohlížel na" Velkou stavbu", nyní byl zadržen NABU před restaurací Ishak v Kyjevě.

Některá média to komentují, že šlo jen o domovní prohlídku. Na snímku Tymošenková sedí ve svém autě, kolem kterého " se pohybují " zaměstnanci NABU.

Tyto akce probíhají v rámci informací, které získal NABU, ohledně rozsáhlé korupce v případě " Velké stavby".

(komentář CFP: A to na tu korupci přišli až teď? Jak se říká: Mouřenín posloužil, mouřenín může být odejit a nahrazen jiným mouřenínem! Á propós: Myslíte si, že si ty Zelenského miliardové majetky nakonec nevezmou nazpět, tedy až poté, než ho zlikvidují a svedou to na Rusy?)

----------------------------------------------------------------

Bývalí poslanci, kteří uprchli z Ruska, podporují teroristický plán vražd a sabotáží ke svržení ruské vlády, a to před summitem NATO-Times

27.06.2024 - 19:00

Uprchlí zrádci podporují, před nadcházejícím summitem NATO v USA, teroristický plán - atentáty a silovou destabilizaci situace v Rusku, píší Times..

Bývalí ruští poslanci vyzvali NATO, aby podpořilo vražednou kampaň. Více než 60 exilových politiků se tento týden sešlo ve Varšavě, aby projednali sedmibodový plán na svržení kremelské vlády.

Tento plán zahrnuje výzvy směrem k Západu, aby poskytl Ukrajině více zbraní, zavedl více sankcí proti Rusku a podpořil kroky k destabilizaci situace v RF, včetně vražd představitelů tamější moci a pokusů o mocenskou změnu.

(komentář CFP: Mnohokráte bylo již opakováno, že značná část současných ruských mocenských složek, počínaje ruskými oligarchy, přes ruskou generalitu, až po úřednický aparát, byla instalována americkým Deep State během 90-tých let. Jedná se o propojenou mafiánskou strukturu, která za svá postavení vděčí Američanům, jim je zavázána a jim bude sloužit až do svého posledního dechu! Jedná se o lidi, kteří neměli a nemají ke své zemi žádný vztah, stejně jako je tomu i u nás! Někteří uprchli, většina zůstala. Jak už jsme upozornili: Současným nejzásadnější problémem Ruska není boj s kolektivním západem, ale boj uvnitř své vlastní vnitřní mocenské struktury!)

------------------------------------------------------------------------

V Rusku chtějí zakázat ideologii "child free" - Ministerstvo spravedlnosti (video)

27.06.2024 - 18:39

V Rusku chtějí zakázat ideologii "child free", uvedlo ministerstvo spravedlnosti.

Child free je antisociální západní subkultura, založená na propagandě odmítnutí mít děti.

"Pokud jde o otázky související s touto ideologií, aktivně nyní připravujeme návrhy zákonů, které zabrání šíření ideologie bezdětnosti. Takovýchto ideologií extremistického zaměření je dnes v současném světě mnoho, " řekl náměstek ministra spravedlnosti Vukolov.

(komentář CFP: Opět další nepřímý doklad toho, že dnešní Rusko, alespoň jeho vrcholné vedení a většina obyvatelstva, jsou v přímém střetu s tzv. Novým světovým řádem, respektive s jeho ideologií "zlaté miliardy", přesněji - přeživších 500 miliónů otroků. Kam se přidáme? A ještě jedna otázka: Kdy jste naposledy na našich ulicích potkali těhotnou ženu? Proč?)

--------------------------------------------------------------------------------

Zelenskij: Ukrajina si nepřeje vleklý konflikt, a to kvůli velkým ztrátám na bojišti

27.06.2024 - 16:30

Kyjevské úřady nechtějí konflikt prodlužovat, protože na bojišti zemřelo a bylo zraněno mnoho lidí.

Řekl to Vladimir Zelenskij po svém příletu na summit Evropské unie.

"Ukrajina nechce, aby válka pokračovala ještě mnoho let. Nemáme moc času, umírá hodně lidí," řekl Zelenskij.

Kyjev by, podle něj, měl během několika měsíců připravit plán urovnání založený na mírových dohodách.

(komentář CFP: No to na to přišel brzy!!! Když už je ukrajinský národ totálně zdecimován a na frontovou linii byli nasazeni šedesátníci, invalidé, duševně nemocní a ženy! A přitom od roku 2014 bylo možné se dohodnout - Rusové pořád jen couvali, aby nebyla válka! Ale tady musíme pochopit jednu zásadní reálnost: Zelenskij není vůbec nic, vyjma toho, že předčítá to, co mu podstrčili a sehrává k tomu náležitou hereckou kulisu, za to je astronomicky odměňován (později mu to seberou) a pro to se ho jednou zbaví. Jeho prohlášení především vypovídají o stavu jeho loutkovodičů, tedy amerického Deep State, a ten se nachází v poslední fázi své existence! Nepoučili se! Ve finále to boudou právě oni, kdo bude poučen!!!)
 
Komentáře CFP! z "pera" Zdeňka Bálka
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#2 tk 2024-06-29 16:50
Zelenskij: Ukrajina si nepřeje vleklý konflikt, a to kvůli velkým ztrátám na bojišti...co to je za blbost? Vždyť podle vrchního ukrajinského narkomana jim Rusko sundalo jenom 31000 čísel ve statistice. A 404 army zabila více než 500000000 ruských vojáků.
Citovat
#1 Ukmas 2024-06-29 11:20
Jak se ty mysčr hezky a vkusně baví! Ještě tam chybí Lhalwell. Mňó, ehm, hrrr.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře