Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Z Russkoj Vesny (27.- 28.6. 2024):  

MMF obvinil USA z podkopávání multilaterálního obchodního systému

27.06.2024 - 23:30

Americká cla na dovážené zboží a netarifní bariéry narušují obchodní a investiční toky a ohrožují multilaterální obchodní systém, uvedl Mezinárodní měnový fond (MMF).

"Cla, netarifní bariéry... nejsou správná řešení, protože narušují obchodní a investiční toky a riskují kluzkou cestu, která podkopává multilaterální obchodní systém," stojí v dokumentu.
  • z-russkoj-vesny-27-28-6-2024

Zároveň je zde uvedeno, že USA svými kroky fragmentují globální dodavatelské řetězce a podněcují odvetné akce ze strany obchodních partnerů.
 
(Komentář CFP: Tak když už i na této úrovni začíná americkému Deep State hořet koudel pod zadnicí, tak to jsou na tom opravdu zle!)
 
 
-----------------------------------------------------------------
 
Americká tajná služba NABU zatkla Zelenského spolupracovníka a bývalého náměstka jeho administrativy (foto)

27.06.2024 - 21:30

Již dříve psala americká a ukrajinská média o tom, že Washington a Kyjev mají konflikt kvůli rozsáhlé korupci a rozkrádání západních peněz.

Kirill Tymošenko dohlížel na" Velkou stavbu", nyní byl zadržen NABU před restaurací Ishak v Kyjevě.

Některá média to komentují, že šlo jen o domovní prohlídku. Na snímku Tymošenková sedí ve svém autě, kolem kterého " se pohybují " zaměstnanci NABU.

Tyto akce probíhají v rámci informací, které získal NABU, ohledně rozsáhlé korupce v případě " Velké stavby".
 
(Komentář CFP: A to na tu korupci přišli až teď? Jak se říká: Mouřenín posloužil, mouřenín může být odejit a nahrazen jiným mouřenínem! Á propós: Myslíte si, že si ty Zelenského miliardové majetky nakonec nevezmou nazpět, tedy až poté, než ho zlikvidují a svedou to na Rusy?)
 
 
-------------------------------------------------------------------------
 
Bývalí poslanci, kteří uprchli z Ruska, podporují teroristický plán vražd a sabotáží ke svržení  ruské vlády, a to před summitem NATO-Times

27.06.2024 - 19:00

Uprchlí zrádci podporují, před nadcházejícím summitem NATO v USA, teroristický plán - atentáty a silovou destabilizaci situace v Rusku, píší Times..

Bývalí ruští poslanci vyzvali NATO, aby podpořilo vražednou kampaň. Více než 60 exilových politiků se tento týden sešlo ve Varšavě, aby projednali sedmibodový plán na svržení kremelské vlády.

Tento plán zahrnuje výzvy směrem k Západu, aby poskytl Ukrajině více zbraní, zavedl více sankcí proti Rusku a podpořil kroky k destabilizaci situace v RF, včetně vražd představitelů tamější moci a pokusů o mocenskou změnu.
 
(Komentář CFP: Mnohokráte bylo již opakováno, že značná část současných ruských mocenských složek, počínaje ruskými oligarchy, přes ruskou generalitu, až po úřednický aparát, byla instalována americkým Deep State během 90-tých let. Jedná se o propojenou mafiánskou strukturu, která za svá postavení vděčí Američanům, jim je zavázána a jim bude sloužit až do svého posledního dechu! Jedná se o lidi, kteří neměli a nemají ke své zemi žádný vztah, stejně jako je tomu i u nás! Někteří uprchli, většina zůstala. Jak už jsme upozornili: Současným nejzásadnější problémem Ruska není boj s kolektivním západem, ale boj uvnitř své vlastní vnitřní mocenské struktury!)
 
 
----------------------------------------------------------------------------
 
V Rusku chtějí zakázat ideologii "child free" - Ministerstvo spravedlnosti (video)

27.06.2024 - 18:39

V Rusku chtějí zakázat ideologii "child free", uvedlo ministerstvo spravedlnosti.

Child free je antisociální západní subkultura, založená na propagandě odmítnutí mít děti.

"Pokud jde o otázky související s touto ideologií, aktivně nyní připravujeme návrhy zákonů, které zabrání šíření ideologie bezdětnosti. Takovýchto ideologií extremistického zaměření je dnes v současném světě mnoho, " řekl náměstek ministra spravedlnosti Vukolov.
 
(Komentář CFP: Opět další nepřímý doklad toho, že dnešní Rusko, alespoň jeho vrcholné vedení a většina obyvatelstva, jsou v přímém střetu s tzv. Novým světovým řádem, respektive s jeho ideologií "zlaté miliardy", přesněji - přeživších 500 miliónů otroků. Kam se přidáme? A ještě jedna otázka: Kdy jste naposledy na našich ulicích potkali těhotnou ženu? Proč?)
 
 
---------------------------------------------------------------------------
 
Zelenskij: Ukrajina si nepřeje vleklý konflikt, a to kvůli velkým ztrátám na bojišti

27.06.2024 - 16:30

Kyjevské úřady nechtějí konflikt prodlužovat, protože na bojišti zemřelo a bylo zraněno mnoho lidí.

Řekl to Vladimir Zelenskij po svém příletu na summit Evropské unie.

"Ukrajina nechce, aby válka pokračovala ještě mnoho let. Nemáme moc času, umírá hodně lidí," řekl Zelenskij.

Kyjev by, podle něj, měl během několika měsíců připravit plán urovnání založený na mírových dohodách.
 
(Komentář CFP: No to na to přišel brzy!!! Když už je ukrajinský národ totálně zdecimován a na frontovou linii byli nasazeni šedesátníci, invalidé, duševně nemocní a ženy! A přitom od roku 2014 bylo možné se dohodnout - Rusové pořád jen couvali, aby nebyla válka! Ale tady musíme pochopit jednu zásadní reálnost: Zelenskij není vůbec nic, vyjma toho, že předčítá to, co mu podstrčili a sehrává k tomu náležitou hereckou kulisu, za to je astronomicky odměňován (později mu to seberou) a pro to se ho jednou zbaví. Jeho prohlášení především vypovídají o stavu jeho loutkovodičů, tedy amerického Deep State, a ten se nachází v poslední fázi své existence! Nepoučili se! Ve finále to boudou právě oni, kdo bude poučen!!!).
 
Komentáře CFP! z pera Zdeňka Bálka.

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#2 nowak 2024-06-28 16:57
Ke článku. "child free". Ďábel chtěl od počátku být pánem lidstva, chtěl být uctíván jako Bůh, ale když se to nepovedlo a přišel na svět Kristus, vysvobodil duše z Hádesu, toužil po zničení, zabití lidstva. No a tato metoda. "child free", vlastně pochází od něj a porušuje Boží zákon. ",ploďte se a množte se a naplňte Zemi. Asi tak....
Citovat
#1 Skolastikus 2024-06-28 15:56
No koksman ví, že už mu jde o kejhák, tak si myslí že to tímto urovná. O ten kejhák přijde stejně, sám páníček se o to postará, už ho nikdo nepotřebuje a ty nakradené miliardy chce páníček zpět. A Rus není idiot jako Yankees a ukradina, nyní už bude jen diktovat.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře