Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Z Russkoj Vesny (19.6.2024):

Kim Čong-Un promluvil o roli Ruska při udržování strategické rovnováhy ve světě (Foto, Video)

19.06.2024

Kim Čong-Un poukázal na důležitou roli Ruska při udržování strategické rovnováhy ve světě.

Kim Čong-Un zdůraznil, že vztahy mezi Severní Koreou a Ruskem vstupují do období nového rozkvětu, který nelze srovnávat ani s obdobím korejsko-sovětských vztahů minulého století.

  • z-russkoj-vesny-19-6-2024
Vyjádřil přesvědčení, že během Putinovy návštěvy bude přátelství obou zemí "monoliticky posíleno".

Severokorejská vláda si pochvaluje důležitou misi a roli silné Ruské federace při udržování strategické stability a rovnováhy ve světě.

Kim Čong-Un vyjádřil plnou podporu a solidaritu ruské vládě, armádě a lidu při provádění speciální vojenské operace na Ukrajině za účelem ochrany suverenity, bezpečnostních zájmů a územní celistvosti Ruské federace.

"V loňském roce jsme v důsledku vaší návštěvy Ruska výrazně pokročili v budování našich mezistátních vztahů. A dnes je připraven nový zásadní dokument, který bude základem našich vztahů na dlouhou dobu," prohlásil Vladimir Putin.
 
 
------------------------------------------------------------------
 
Kwaśniewski odpověděl prankerům, na čem závisí výsledek konfliktu na Ukrajině

19.06.2024 

Výsledek konfliktu na Ukrajině bude vyřešen v USA a závisí na výsledku listopadových voleb. Je třeba pracovat i s lídry evropských zemí, protože to není "boj Ukrajiny s Ruskem", ale boj Západu, řekl bývalý polský prezident Aleksandr Kwaśniewski v rozhovoru s prankery Vovanem (Vladimir Kuzněcov) a Lexusem (Alexej Stoljarov).

Prankeři mluvili jménem bývalého ukrajinského prezidenta Petra Porošenka, rozhovor byl veden v ruštině.

"Ale samozřejmě, hlavní věci budou vyřešeny v Americe, protože myslím, že pro celé toto prostředí je nejdůležitější, co bude po listopadových volbách ... Samozřejmě, že záleží na vůdcích Francie, Německa, Itálie, Španělska, Holandska, Velká Británie, to samozřejmě také. Musíme s nimi pracovat, aby nebyli unaveni, aby věděli, že tady probíhá boj o všechno, že to není boj Ukrajiny s Ruskem... je to náš boj," řekl Kwasněvskij.

Podle něj myšlenky bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa na ukončení konfliktu na Ukrajině mírovou cestou znamenají vítězství ruského prezidenta Vladimira Putina.

"To znamená, že nejvyšší cenu zaplatí Ukrajina. A to je naprosto děsivé, přijmout to nelze, ale co dělat," dodal Kwaśniewski.
 
 
--------------------------------------------------------------------------
 
Nečekaný úder: ruská armáda proniká do New Yorku a Torecka, postoupila o  2 km (mapa)

19.06.2024 

Ruské jednotky včera zahájily nečekanou ofenzívu a prorazily obranu nepřítele při postupu z Gorlovky na Dzeržinsk (po nelegálním ukrajinském přejmenování — Toreck).

Po masivních leteckých úderech a práci dělostřelectva zahájily obrněné skupiny útočné akce na pěti místech ve směru: Novgorod (po nelegálním ukrajinském přejmenování — New York), Severní/Kirovo (přibližujíce se k jeho okrajům), Jižní a Alexandropol.

Ukrajinští vojenští analytici opět uznávají úspěch našich vojsk.

"V toreckém směru soupeř postupoval z KPVV "Majorsk" na východní okraj obce "Pivnicnyj", obsadil čerpací stanici a úsek železnice do hloubky 1.83 km.

Pokračují aktivní boje a vzájemné dělostřelecké ostřelování," píší.

Vojensko-analytický zdroj Deep State pracující pro GUR Ukrajiny také uvádí, že ruské jednotky postupovaly ze strany bývalé KPP Majorsk směrem na vesnice Družba a Severní.

V tomto směru vede přímá cesta směrem na Dzeržinsk.

Další pokrok je mezi Alexandropolem a Novgorodem.
 
 
-------------------------------------------------------------------------
 
"Selháváme": USA vyhlásily poplach kvůli situaci v zóně SVO

19.06.2024 

V konfliktu na Ukrajině Západu nezbývá než si vybrat mezi ostudou nebo katastrofou, prohlásil podplukovník americké armády ve výslužbě Daniel Davis na youtube kanálu Daniel Davis / Deep Dive.

"Jsme v situaci, kdy není možné vyhrát. Neexistuje žádný scénář, ve kterém by Západ mohl uspět na bojišti, ať už jako úspěch chápeme cokoliv. Tak či onak, neuspějeme. Buď katastrofálním nebo ponižujícím způsobem," řekl.

Davis dodal, že prohra Ukrajiny by byla ponížením, ale bezpečnost USA by byla zaručena, alternativní varianta by vedla k jaderné válce.

USA by podle něj měly přestat být hloupé, ukončit tento konflikt vyjednáváním a zahájit proces obnovy ukrajinského lidu.
 
 
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 Pepan 2024-06-19 16:16
Yankees nebude mít v brzské době materiál na podrážky, za poslední leta stále od někud ( kamse dříve svou agresí nasrali) jen utíkají. Je jedno zda je to ostuda nebo katastrofa, výsledek je stejný. A díky světovým událostem bude jen hůře.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře